Over Geoplan

Uw opleider in het omgevingsrecht

Geoplan is uw opleider wanneer het gaat om omgevingsrecht. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wetten, regels, ontwikkelingen en actualiteiten binnen de thema’s Milieu, Ruimtelijke ordening, Bouw en Gebiedsontwikkeling.

Geoplan biedt u vakinhoudelijke cursussen, gegeven door docenten uit de praktijk. Wij kunnen met trots melden dat we al 40 jaar met succes cursussen en leergangen aanbieden. Mede door ons grote netwerk van docenten kunnen wij u kwaliteit blijven bieden. Onze docenten hebben ruime werkervaring en delen hun kennis, expertise en ervaring graag met u.

Onze opleidingen zijn interessant voor een brede doelgroep. Door zowel publieke als private organisaties worden onze opleidingen goed bezocht en beoordeeld. Na het volgen van een cursus bij Geoplan bent u in staat het beste uit uw werk te halen.

 

Wat Geoplan uniek maakt

  • Wij garanderen dat onze opleidingen op een constant hoog niveau zijn qua inhoud.
  • Geoplan biedt alleen gecertificeerde opleidingen aan.
  • U kunt bij ons terecht voor opfriscursussen, basiscursussen, leergangen en trajecten waarbij wij u opleiden tot specialist.
  • In onze opleidingen hebben theorie en praktijk een sterke verbinding. U leert hoe u de theorie toe kunt passen in de praktijk. Dit doen wij door gebruik te maken van interactieve werkvormen zoals workshops, rollenspelen en (thuis)opdrachten, gecombineerd met intensieve begeleiding en relevant ondersteunend cursusmateriaal. Op deze manier kunt u na het volgen van de opleiding direct met uw kennis aan de slag!
  • We hebben korte en duidelijke communicatielijnen.
  • We bieden all-in prijzen aan. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw. Ook brengen wij geen extra kosten in rekening voor bijvoorbeeld lesmaterialen en catering.

 

Het ontstaan van Geoplan

Geoplan is in 1978 opgericht als samenwerkingsverband van universiteiten, overheid en maatschappelijke belangenorganisaties. Vanaf 1 januari 2021 is Geoplan onderdeel van de Berghauser Pont Mediagroep.

Bel mij terug

Heeft u vragen en wilt u graag terug worden gebeld door een van onze studieadviseurs?