Milieu

Het milieuveld is in beweging. De Omgevingswet krijgt steeds meer vorm. Ondertussen blijft de wetgeving binnen dit vakgebied zich ontwikkelen. Voor elke sector binnen het werkveld Milieu, zoals lucht, bodem, water en natuur, heeft Geoplan een passend cursusaanbod voor zowel beginnende als ervaren medewerkers. Zo helpt Geoplan u op elk deelgebied aangehaakt te blijven.

Bekijk het volledige Milieu cursusaanbod

Ruimtelijke Ordening

De sector Ruimtelijke ordening is de komst van de Omgevingswet uiteraard een belangrijk punt van aandacht. Alhoewel het huidige stelsel uiteraard het uitgangspunt is van onze cursussen, werpen we in ons aanbod wel een blik vooruit. Welke kant gaat de wetgever op en hoe kunnen we hier nu al op voorsorteren? Er wordt bijvoorbeeld al de nodige pilots gaande met de Omgevingsvisie. Ook in deze sector bieden we u zowel basis- als verdiepende cursussen.

Bekijk het volledige Ruimtelijke Ordening cursusaanbod

Bouwen & Wabo

We bieden u een compleet pakket cursussen binnen het vakgebied Bouwen en Wabo. Voor zowel een globaal overzicht van de bouwregelgeving, alsook specifiekere onderwerpen kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld asbest, handhaving, brandveiligheid, maar ook duurzame energie en duurzaam bouwen.

Bekijk het volledige Bouwen & Wabo cursusaanbod